Turnuva
Haftalık Balık Burcu Yorumu

Koç Burcu

Sevinçli haberler alabilir, sevdiklerinizle yolculuklara çıkabilirsiniz. Ailenizle birlikte yepyeni bir atılım gerçekleştirebilirsiniz. İletişimle bağlantılı konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. Ailenizi ilgilendiren önemli kararlar alabilir veya eviniz konusunda sevindirici gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Akrabalarınızla veya yaşadığınız çevreyle ilgili önemli gelişmeler olabilir. El hünerlerinizi ön plâna çıkarabilirsiniz.

Boğa Burcu

Yeni bir kazanç kapınız olabilir. Sanatsal alandaki veriminiz ve gelişiminiz açısından önemli bir başlangıç yapma şansını yakalayabilirsiniz. Ailenizle ilgili önemli bir kazanımınız olabilir. Akrabalarınızla bağlantılı önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Finansal görüşmeler yapmaya başlayabilirsiniz. Seyahat ederek para kazanabilirsiniz.

İkizler Burcu

Ailevi kimliğiniz açısından önemli gelişmeler yaşanabilir. Yeni bir kimliğe bürünebilir ya da çifte kimlik sahibi olabilirsiniz. Kardeşleriniz ya da akrabalarınızla ilgili bir başlangıç gerçekleşebilir. İmajınız ya da görünümünüz açısından bir hareketlenme yaşayabilirsiniz. Mali olaylar ön plâna çıkabilir. Kıymet verdiğiniz şeyler konusunda cesur ve girişimci davranabilirsiniz. Yakın çevreden önemli haberler gelebilir.

Yengeç Burcu

Tasarım ve hayal gücü gerektiren konularda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Hayal ettiğiniz kişi olma şansını yakalayabilir ya da bir hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Birine ya da bir duruma gönüllü olarak bağlanabilirsiniz. Yetenekleriniz sayesinde kazançlı duruma gelebilirsiniz. Deniz yolculuğuna çıkabilirsiniz.

Aslan Burcu

İçinde bulunduğunuz çevreyle ilgili önemli bir başlangıç yaşayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizde dikkat çeken konuma gelebilirsiniz. Girişken davranabilir ve farklı düşüncelerinizi ifade etmeye başlayabilirsiniz. Sınırların ötesindeki hayallerin gerçekleşmesinden bahsedebilirsiniz. Yakın çevrenizde sürpriz bir hareketlenme başlayabilir. Teknolojik alanda önemli adımlar atarak, hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Başak Burcu

Mesleki gruplar içinde bulunabilirsiniz. İdeallerinizi gerçekleştirme yolunda ilerleyerek, dikkatleri üzerinize toplamaya başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizde önemli bir başlangıç gerçekleşebilir. Kariyeriniz açısından, önemli bir görüşme yapabilir ya da anlaşma imzalayabilirsiniz. Tasarım ve hayal gücünüzü kullanabileceğiniz bir işiniz olabilir. Ailenizle bağlantılı gelişmeler öne çıkabilir.

Terazi Burcu

Ticari bir anlaşma yapabilir, yabancılarla iletişime geçebilir veya dış ülkelere yolculuk yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Basın-yayınla, öğrenimle ya da yargılamayla bağlantılı önemli bir haber alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte önemli bir adım atabilir, kariyerinizde dikkat çeken bir aşama kaydedebilirsiniz.

Akrep Burcu

Yabancılarla bağlantılı amaçlarınız konusunda, radikal bir atılım gerçekleştirebilirsiniz. Başkalarıyla ilgili kısıtlandığınız konularda ilerleme sağlamaya başlayabilirsiniz. Kredi, telif, nafaka veya sigorta gibi finansal hedeflerinizde, önemli bir başlangıç yapabilirsiniz. Yargılamayla, yüksek öğrenimle ya da yayıncılıkla bağlantılı dikkat çeken bir değişiklik olabilir.

Yay Burcu

Eş ya da ortak alanında önemli bir değişiklik yapabilirsiniz. İlişkilerinizi geliştirmek ya da ortaklığınızı büyütmekle ilgili uzlaşmaya varabilirsiniz. Ortaklaşa iletişim ve ulaşım çalışmaları gerçekleştirebilirsiniz. Evle ya da aileyle ilgili önemli ortaklaşa bir başlangıç yapabilir ya da anlaşma imzalayabilirsiniz. Koruma, bakım veya güvenlik alanında önemli kazancınız olabilir.

Oğlak Burcu

Günlük hayatınızı ve alışkanlıklarınızı ilgilendiren bir atılım gerçekleştirebilirsiniz. Yeni bir araç-gereciniz olabilir. Başkalarıyla bağlantılı işlerinizde önemli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İletişim ve ulaşımla bağlantılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeni bir çalışma ortamınız ya da iş arkadaşlarınız olabilir. Kredi, sigorta ya da hisseli konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. Evcil hayvanlarla ilgilenmeniz gerekebilir.

Kova Burcu

Güzel sanatlar, eğlence dünyası ya da yaratıcılık gerektiren konularda önemli bir başlangıç yapabilirsiniz. Mutluluğunuzu ilgilendiren önemli bir adım atabilir ve ilişkinizi mutluluk içinde sürdürebilirsiniz. Çocuklarınızla bağlantılı önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. El becerilerinizi ve sanatsal yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz bir işe başlayabilirsiniz.

Balık Burcu

Ailevi konularda sevindirici bir başlangıç yapabilirsiniz. Yaratıcı ve korumacı yönünüzü ortaya koyabileceğiniz alanlarda girişimleriniz olabilir. Günlük hayatınızı ve alışkanlıklarınızı ilgilendiren adımlar atabilirsiniz. Sevdiklerinizle bağlantılı önemli atılımlar gerçekleştirebilirsiniz. Evinizi ilgilendiren önemli bir haber alabilirsiniz.

Paylaş |                      Yorum Yaz - Arşiv      503 kez okundu

Matbaacıların Sesi